Σημαντική διάκριση της AbbVie στα 2020 People Excellence Awards της KPMG

279

Μία σημαντική διάκριση στα 2020 People Excellence Awards της KPMG απέσπασε η στο πλαίσιο της ανάληψης καινοτόμων πρωτοβουλιών και της εφαρμογής σύγχρονων πρακτικών στη διαχείριση των εργαζομένων,

Η διάκριση αφορά στον Φαρμακευτικό κλάδο και η AbbVie αναδεικνύεται ως μία από τις εταιρείες που αναβαθμίζουν την εμπειρία του εργαζόμενου παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού, οι οποίες ανταποκρίνονται στις διαφορετικές τους ανάγκες.

Η AbbVie επενδύει σε πόρους και πρωτοβουλίες που διατηρούν ένα περιβάλλον με αμετάβλητες αξίες και Αρχές, ενώ παράλληλα προοδεύει και εξελίσσεται. Προτεραιότητα αποτελεί η αξία κάθε ανθρώπου καθώς η εταιρεία διέπεται από τη φιλοσοφία ότι όλοι αξίζουν να αποτελούν μέρος μίας ομάδας για την οποία είναι υπερήφανοι. Η AbbVie διατηρεί υψηλά πρότυπα στο εργασιακό περιβάλλον όπου όλοι οι εργαζόμενοι διαθέτουν πρόσβαση στα ίδια εργαλεία ανάπτυξης, σε ίσες ευκαιρίες και κίνητρα, ενώ εστιάζει ώστε όλοι οι εργαζόμενοι να απολαμβάνουν μία ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Η AbbVie ανακαλύπτει, διαρκώς, τρόπους για να διατηρεί τη συνέπεια και την ηρεμία στο εργασιακό περιβάλλον και να ενθαρρύνει την εκπαίδευση, τις προοπτικές σταδιοδρομίας, τον εθελοντισμό.

Ο κ. Θωμάς Κούγκουλος, HR Director της AbbVie, τονίζει ότι η επιβράβευση στα People Excellence Awards της KPMG αφορά στην τόλμη και την ορμή που επιδεικνύει η ομάδα, η οποία εργάζεται για την επίτευξη του οράματος της AbbVie, την υγεία των ανθρώπων, και προσθέτει: “ Η AbbVie έχει στο DNA της την εξέλιξη, την καινοτομία, την πρόοδο! Είναι απόλυτος στρατηγικός στόχος μας να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες, να πρωτοπορούμε και να υιοθετούμε τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες πρακτικές, σε όλο το φάσμα της δραστηριότητάς μας. Δεν αποτελεί εξαίρεση, ασφαλώς, και το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς για εμάς οι συνεργάτες μας είναι οι πρωταγωνιστές της ανάπτυξης και της εξέλιξης της AbbVie. Χάρη στη δύναμη και στη σύμπνοια της ομάδας, ωριμάζουμε και υιοθετούμε νέες επαγγελματικές πρακτικές. Ακόμα και στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, επιδεικνύουμε αντοχή και ανθεκτικότητα. Κι αυτό γιατί καταφέραμε, όλοι μαζί, να ενστερνιστούμε πολύτιμες αρετές όπως η επιμονή, η υπομονή, η ενότητα, η διορατικότητα και η προσαρμοστικότητα. Κατανοήσαμε ότι ήταν η στιγμή της εξέλιξης και έτσι υπερβήκαμε στερεότυπα και επαναπροσδιορίσαμε τον τρόπο που εργαζόμαστε, με το βλέμμα στο μέλλον».