Η DEMO ΑΒΕΕ στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Εσωτερική Παθολογία 2021

291
Η DEMO ΑΒΕΕ στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Εσωτερική Παθολογία 2021

Στις 26-28 Φεβρουαρίου 2021, πραγματοποιήθηκε το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Εσωτερική Παθολογία που παρακολούθησαν διαδικτυακά γιατροί από όλη την Ελλάδα και συμμετείχε και φέτος η DEMO ΑΒΕΕ

Στο συνέδριο αναλύθηκαν όλες οι νεότερες εξελίξεις και οι σύγχρονες προσεγγίσεις σε όλα τα πεδία του τομέα της παθολογίας, με ανταλλαγή απόψεων από όλες τις συναφείς ειδικότητες.

H εταιρεία DEMO στην κατηγορία σκευασμάτων παθολογίας διαθέτει ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών προτάσεων όπως η Εζετιμίμπη, Ιρβεσαρτάνη, Ατορβαστατίνη, Κλοπιδογρέλη, Ροσουβαστατίνη, ο συνδυασμός Εζετιμίμπης /Σιμβαστατίνης, αλλά και το συμπλήρωμα διατροφής NAFLiver.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και η ‘’Διαχείριση μη αλκοολικής λιπώδους νόσου του ήπατος στις αυτοάνοσες ρευματοπάθειες και μυοσκελετικές παθήσεις’’.

Οι ομιλητές του συνεδρίου ανέφεραν ότι έχουν αυξηθεί τα περιστατικά μη αλκοολικής λιπώδους νόσου του ήπατος σε παχύσαρκους ασθενείς με αυτοάνοσες μυοσκελετικές και ρευματικές παθήσεις.

Ο κ. Παναγιώτης Αθανασίου, ρευματολόγος και διευθυντής του Παθολογικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Παύλος», ανέφερε τα νεότερα δεδομένα από μελέτη που δημοσίευσε στο 220 Ευρωπαϊκό Συνέδριο Ενδοκρινολογίας στις 5-9 Σεπτεμβρίου 2020, τα οποία αποδεικνύουν τα θετικά οφέλη των συστατικών του εκχυλίσματος Prunus mume (το οποίο περιέχει ολεανολικό και ουρσολικό οξύ) και της χολίνης στη Λιπώδη Διήθηση του ήπατος, με σημαντική βελτίωση στις τιμές των ηπατικών ενζύμων και των διαφόρων παραμέτρων του μεταβολικού συνδρόμου.

Στην Ελλάδα, το μόνο σκεύασμα που κυκλοφορεί με εκχύλισμα Prunus mume και χολίνη, είναι το συμπλήρωμα διατροφής Nafliver της εταιρείας DEMO.