Δωρεά Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού από την Angelini Pharma Hellas για την στήριξη του έργου της PRAKSIS

92

Η πιστή στη δέσμευσή της απέναντι στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, συνεχίζει να συμβάλει στην ανάπτυξη και βελτιστοποίηση των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται. Έτσι και φέτος, με αφορμή την ανανέωση του τεχνολογικού εξοπλισμού της εταιρείας, προχώρησε στη δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού προς τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση PRAKSIS, με στόχο την ενίσχυση των κοινωνικών δομών και υπηρεσιών της.

Συγκεκριμένα, ο προσφερόμενος εξοπλισμός που περιλαμβάνει Η/Υ, laptop, εκτυπωτές και ipads, θα διατεθεί για τη στήριξη των Κέντρων Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων Αθήνας και Πειραιά, στο Community Centre της PRAKSIS στην Αθήνα, στις Κινητές Ιατρικές Μονάδες αλλά και στα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης για την κάλυψη των αναγκών στους εξυπηρετούμενους πληθυσμούς.

H Ανεξάρτητη Ανθρωπιστική Οργάνωση PRAKSIS, ευχαρίστησε με επιστολή της την Angelini Pharma Hellas για την ευαισθησία και την πολύτιμη αρωγή και στήριξή της στα προγράμματα της και ανέφερε ότι η υλική αλλά και ηθική υποστήριξη των δωρητών της είναι η κινητήριος δύναμη για να συνεχίζει το έργο της, προσφέροντας σε συνανθρώπους μας αυτά που πολλές φορές θεωρούμε αυτονόητα, αλλά για πολλούς πια έχουν γίνει πολυτέλεια. Στόχος της PRAKSIS είναι η καταπολέμηση του κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού ευπαθών κοινωνικά ομάδων και η υπεράσπιση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων τους.

Η επιλογή του οργανισμού για τη  δωρεά του εν λόγω εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε από τους εργαζομένους της εταιρείας, στο πλαίσιο μιας εσωτερικής διαδικτυακής CSR δράσης -με τη μορφή ομαδικού παιχνιδιού-  που στόχο είχε την ανάδειξη των αξιών και της κουλτούρας της Angelini Pharma σε επίπεδο Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης, αλλά και τη συνεργασία,  την παρότρυνση και ενθάρρυνση του ανθρωπίνου δυναμικού για ενεργό συμμετοχή.