PHARMA NEWS

ΒΙΑΝΕΞ: Διακρίθηκε στο θεσμό Diamonds of the Greek Economy 2021

Η κορυφαία ελληνική φαρμακοβιομηχανία Α.Ε ξεχώρισε και φέτος στις καταξιωμένες επιχειρηματικές διακρίσεις “ Diamonds of the Greek Economy 2021”, έναν θεσμό που διοργανώνεται από την εταιρεία New Times Publishing και στοχεύει να αναδείξει τις δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις μετά από ενδελεχή αξιολόγηση συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων.

Σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων και της αγγλόφωνης έκδοσης “ Diamonds of the Greek Economy 2021” που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 7 Ιουλίου, παρευρέθηκε η κ. Γεωργία Βέρδη, Διευθύντρια Διασφάλισης Ποιότητας της ΒΙΑΝΕΞ, εκπροσωπώντας την εταιρεία.

Η έκδοση “ Diamonds of the Greek Economy 2021” παρουσιάζει αναλυτικά τις εταιρείες που ξεχώρισαν από όλο το επιχειρηματικό φάσμα της ελληνικής αγοράς, από τους τομείς της βιομηχανίας, του εμπορίου, της ναυτιλίας και του τουρισμού. Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε για την παρουσίασή τους, παρευρέθηκε πλήθος εκπροσώπων, τόσο του επιχειρηματικού κόσμου, όσο και θεσμικοί φορείς, από τον πολιτικό και ακαδημαϊκό κόσμο.

Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, ανέφερε σχετικά με τη διάκριση της ΒΙΑΝΕΞ: «Ο Όμιλός μας συνέχισε να τρέχει με ρυθμούς ανάπτυξης και το 2020 παρά τις δυσκολίες, ρυθμούς που συνεχίζονται και το 2021. Είμαι αισιόδοξος ότι οι επιτυχίες θα συνεχιστούν, η ΒΙΑΝΕΞ θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να αποτελεί πρωτοπόρο του κλάδου. Όλη η οικογένεια της ΒΙΑΝΕΞ, διοίκηση και εργαζόμενοι, είμαστε υπερήφανοι για την τιμητική διάκριση. Έρχεται μετά από ένα δύσκολο διάστημα, γεμάτο προκλήσεις, που δοκίμασε τις δυνάμεις μας σε εθνικό, συλλογικό και ατομικό επίπεδο. Παρόλα αυτά όμως, αυτός ο χρόνος μας έκανε πιο δυνατούς για το μέλλον. Μας έκανε να αξιολογούμε τις προτεραιότητές μας. Με ένα γερό υπόβαθρο, στρέφουμε το βλέμμα μας προς το μέλλον, επενδύοντας συνεχώς, οδηγώντας την ποιότητα, την οικονομία και την καινοτομία πιο ψηλά».

Newsroom

Recent Posts

Παγκόσμια ανησυχία: «Θα περάσουμε κι άλλη πανδημία κατά τη διάρκεια της ζωής μας»

Ο κόσμος έχει ήδη λάβει προειδοποιήσεις για μία νέα πανδημία, η οποία θα έρθει «στη…

1 μήνα ago

Ιλαρά: Ανησυχία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας – Φόβοι για μαζική εξάπλωση

Ραγδαία αύξηση κατέγραψαν τα κρούσματα ιλαράς στην Ευρώπη μεταξύ Ιανουαρίου και Οκτωβρίου του 2023 σύμφωνα…

3 μήνες ago

Κορονοϊός – Γρίπη – RSV: Έκρηξη εισαγωγών στα νοσοκομεία, 61 θάνατοι – Ήρθε και στην Ελλάδα η υπο-παραλλαγή JN1

Σημαντική αύξηση καταγράφουν τα κρούσματα των ιογενών λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος (SARS-CoV-2, ιοί γρίπης και…

4 μήνες ago

ΕΟΔΥ: Ξεκίνησε το επιδημικό κύμα της γρίπης – Αύξηση και στις εισαγωγές λόγω κορονοϊού

Αυξητική τάση παρουσιάζουν οι γριπώδεις συνδρομές ανεξαρτήτως παθογόνου, ιδίως στις ηλικίες 15-64 ετών, σύμφωνα με…

5 μήνες ago

«Το κοξάκι σχετίζεται με μυοκαρδίτιδες και αυτό είναι που μας φοβίζει» – Διευκρινίσεις για τον ιό από τον Μαγιορκίνη

Για τα ολοένα και αυξανόμενα κρούσματα πνευμονίας στα παιδιά στην Κίνα, αλλά και τον ιό…

5 μήνες ago

ΠΟΥ: Ο κορονοϊός εξακολουθεί να αποτελεί απειλή

Ο κορονοϊός εξακολουθεί να συνιστά «απειλή» για όλο τον κόσμο, προειδοποίησε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός…

5 μήνες ago

This website uses cookies.